⌚ 40min. ♨ 6/8 racions.
➟ Ingredients:
✓ 1 plàtan madur
✓ 3 formatgets
✓ 150gr. de farina
✓ 2 ous L
✓ 150gr. de sucre
✓ 25gr. d'oli
✓ 1/2 c/c de canyella amb pols
✓ 1 c/p de llevat químic
Per el glassejat:
✓ 2 c/s de llet tèbia
✓ 2 c/p de crema de cacau
c/c culleradeta de cafè
c/p cullera de postres
c/s cullerada sopera
➟ Preparació amb thermomix:
Pre calentar el forn a 180ºc.
Al got de la thermomix ficarem els ous i el sucre. Mesclar durant 1min./37ºc/vel. 3,5.
Afegir els formatgets i el plàtan. Programar 5seg./vel.6.
Afegir la farina, l'oli, el llevat químic i la canyella amb pols, mesclar durant 10seg./vel.6.
Ficr la mescla dins del motlle i fornejar durant 30min./180ºc/alçada nº 2/calor per dalt i per baix.
Per assegurar-vos podeu fer la proba de l'escuradent, punxant fins que surti net.
Mentre es refreda el cóc farem el glassejat. És tan senzill com mesclar la llet amb la crema de cacau fins que ens quedi una mescla densa i homogènia. Si us agrada més dens afegir més crema de cacau, del contrari afegir més llet.
➟ Observacions:
✎ Podeu utilitzar el motlle que més us agradi, un rodó de 18cm està bé, o de corona com el meu (17x9cm).
✎ Si voleu el glassejat calent, escalfar la llet i afegir la crema de cacau. Una vegada estigui mesclat vessar damunt del cóc.
✎ Podeu ficar dos plàtans en ves d'un, li donarà més sabor, amb un queda molt suau.
✎ També podeu afegir gotes de xocolata, li convinent molt bé.
✎ Podeu ficar dos plàtans en ves d'un, li donarà més sabor, amb un queda molt suau.
✎ També podeu afegir gotes de xocolata, li convinent molt bé.
❤ Ideal per una tarda de diumenge❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!