✓ 115gr. de mantega
✓ 300gr. de sucre
✓ Raspadura de 3 llimones
✓ 220gr. de llet
✓ 300gr. de farina
✓ 2 *c/p de llevat químic
✓ Un polsim de sal
Per el glassejat:
✓ Suc de mitja llimona
✓ 90gr. de sucre glass
*c/p cullera de postres
➟ Preparació amb batedora elèctrica:
Pre calentar el forn a 180ºC.
Muntar les clares fins que estiguin ben fermes, reservar.
Al bowl de la batedora ficarem la mantega i el sucre. Batre a velocitat mitja (5) fins que aconseguim una crema suau i homogènia (3/5minuts aprox.).
Afegir la llet i mesclar durant 5/10 segons a velocitat suau (2,5).
Afegir la farina, la raspadura de les llimones, la sal i el llevat químic.
Afegir les clares muntades, a la mescla anterior, i amb una llengua de gat mesclar amb moviments envolvents.
Untar el motlle amb mantega, per tots els raconets, i vertir la mescla.
Fornejar durant 40/45min./170ºc/calor per dalt i per baix/alçada nº 2.
Una vegada fet el traurem del forn, el deixarem reposar durant 10 minuts i el desmotllarem.
Mentre es refreda el bundt cake, farem el glassejat mesclant el suc de la llimona amb el sucre glass.
Vessar damunt del bundt i a menjar!.
Vessar damunt del bundt i a menjar!.
➟ Observacions
✎ IMPORTANT: Tots els ingredients han d'estar a temperatura ambient!!.
✎ Tamitzar la farina dues vegades.
✎ Amb els rovells d'ou que us sobrin podeu fer natilles o crema catalana.
✎ IMPORTANT: Una vegada treieu el cóc del forn esperareu 10 minuts abans de desmotllar, ni més ni menys. Aquests motlles desmotllen molt bé, us els recomano 100%.
M'encanta aquest motlle!!! hem té enamorada...
❤ Una delícia de cóc i... de motlle! ❤
Sí, Sandra. Una delicia de coc i de motlle. Espectacular. Si poguera, ara mateix, em menjaria un bon troç. Un beset guapa.
ResponElimina