⌚ 45 minuts ♨ 8/10 racions
➟ Ingredients:
Pa de pessic
✓ 6 ous "M" (6)
✓ 180gr. de farina de rebosteria
Pa de pessic
✓ 6 ous "M" (6)
✓ 180gr. de farina de rebosteria
✓ 180gr. de sucre
✓ Essència de vainilla o ametlla
Farcit
✓ Melmelada de préssec
✓ Essència de vainilla o ametlla
Farcit
✓ Melmelada de préssec
Cobertura: ganache de xocolata
✓ 200gr. de nata per muntar
✓ 300gr. de xocolata per fondre
✓ 200gr. de nata per muntar
✓ 300gr. de xocolata per fondre
Decoració
✓ Ametlla crocant
Almívar
✓ 50gr. d'aigua
✓ 50gr. de "Pacharán" o vi dolç
✓ 130gr. de sucre
➟ Preparació amb thermomix:
Pa de pessic
Pre calentar el forn a 200ºC
Col·locar la papallona a les fulles i afegir els ous i el sucre. Programar 6min./37ºC/vel.4.
Afegir l'essència de vainilla o ametlla i tornar a programar 6min./vel.4.
Afegir la farina i barrejar durant 4seg./vel.3. Acabar de barrejar amb la espàtula o llengua de gat.
Untar el motlle amb mantega o folrar-ho amb paper vegetal, i abocar la mescla.
Fornejar durant 30min./180ºC/calor per dalt i per baix/alçada nº 2.
Nota: He utilitzat un motlle de 20cm.
Almívar
Ficar tots els ingredients al got de la thermomix i programar 7min./100ºC/vel.2. Deixar atemperar abans d'utilitzar. RESERVAR.
Per muntar la mona
Obrir el pa de pessic per la meitat i ficar l'almívar a les dues meitats, us podeu ajudar d'un pinzell.
Tot seguit untar una meitat amb la melmelada de préssec i tapar.
Cobrir amb la cobertura de ganache de xocolata i decorar amb un cornet si voleu. Ficar el crocant per el lateral.
Ara només falta decorar la mona amb ous de pasqua, pollets, conillets o plomes.
❤ Feliç dia de la Mona! ❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!