⌚ 35 minuts ♨ 8/10 racions
➟ Ingredients:
✓ 110gr. d'avellanes torrades
✓ 150gr. de xocolata fondant
✓ 100gr. de sucre
✓ 2 ous "M"
✓ 100gr. de mantega a tª ambient
✓ 70gr. de *farina de rebosteria
*Si no teniu farina de rebosteria fiqueu-ne de normal més dues culleradetes de postres de llevat químic.
*Si no teniu farina de rebosteria fiqueu-ne de normal més dues culleradetes de postres de llevat químic.
➟ Preparació amb thermomix (TM5/TM31):
Pre calentar el forn a 180ºC.
Ficar les avellanes al got i triturar 3seg./vel.5. Reservar.
Ficar la xocolata dins del got, a bocins, i programar 15seg./vel. prog. 5-10. Reservar.
Col·locar la papallona a les ganivetes. Ficar el sucre i els ous al got i programar 5min./37ºc/vel. 3,5.
Afegir la mantega i la xocolata i mesclar durant 6seg./vel.2.
Afegir la farina i mesclar durant 4seg./vel.2.
Treure la papallona i afegir les avellanes. Amb una llengua de gat o espàtula, mesclar fins que ens quedi una mescla homogènia. Ficar dins del motlle desitjat.
Fornejar durant 20min./180ºC/alçada nº 2/calor per dalt i per baix.
➟ Observacions:
✎ El motlle que he utilitzat és rectangular i medeix 21cm (ample) x 25cm (llarg) x 3,5cm (alt).
✎ La diferència entre la farina de rebosteria i la normal és que la primera porta llevat químic, així no fa falta ficar-ne, és més pràctic.
✎ Les avellanes han de quedar a bocins... no les tritureu massa!
✎ Per servir les postres podeu acompanyar la ració de brownie d'una bola de gelat, de vainilla o panna cotta, o la que més us agradi.
➟ Font: Vorwerk
He modificat una miqueta la recepta, substituint les nous per avellanes i ficant menys sucre. Si sou llaminers podeu ficar els 150gr. de sucre que porta la recepta original!.
Trobo que les avellanes li donen un gust increïble... i són de la meva terra!.
✎ Per servir les postres podeu acompanyar la ració de brownie d'una bola de gelat, de vainilla o panna cotta, o la que més us agradi.
➟ Font: Vorwerk
He modificat una miqueta la recepta, substituint les nous per avellanes i ficant menys sucre. Si sou llaminers podeu ficar els 150gr. de sucre que porta la recepta original!.
Trobo que les avellanes li donen un gust increïble... i són de la meva terra!.
❤ Impressionant! ❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!