⌚ 20 minuts ♨ 6 unitats
➟ Ingredients:
✓ 3 ous
✓ Maionesa o lactonesa (Veure recepta)
✓ 1 alvocat madur
✓ 20/30gr. formatge crema
✓ Un rajolí de suc de llimona o llima
✓ Sal
✓ Oli d'oliva
✓ Un bocinet de ceba dolça
➟ Preparació tradicional:
Bullir els ous durant 15-17 minuts amb aigua i una mica de sal. Pelar-los i separar els rovells de les clares, deixar que es refredin.
Mentre es refreden els ous, picarem la ceba ben petita, una mica a gust de cadascú, i afegirem el alvocat. Xafar amb una forquilla fins que estigui la ceba ben integrada i ens quedi ben finet. Ara és el moment d'afegir un polsim de sal, una mica d'oli i un rajolí de suc de llima, o llimona, i mesclar.
Per últim afegirem els rovells d'ou (els ous que hem bullit abans) i el formatge crema. Mesclar fins que tots els ingredients estiguin ben integrats. Si veiem que no ens queda una crema suau, afegirem més formatge fins aconseguir la textura desitjada.
Ja per últim farcir els ous amb la pasta, d'alvocat i formatge, i reservar a la nevera per que estiguin ben freds.
➟ Observacions
✎ Podeu servir els ous amb unes patates o xips de blat de moro. Ho podeu veure a les fotografies, queda molt bonic!.
✎ Si no us agrada el formatge, o no en podeu menjar, el podeu substituir per maionesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!