⌚ 5min. ♨ 500gr. aprox.
ACTUALITZADA AMB DATA 08-02-16.
➟ Ingredients:
✓ 1 litre d'aigua mineral d'ampolla
✓ 40gr. de flocs de civada suaus (amb remull 8/12 hores)
✓ 5/6 avellanes crues (amb remull 8/12 hores)
✓ 20/30gr. de mel (o 6 dàtils)
✓ 1/2 branca de canyella
➟ Preparació amb thermomix:
Esvandir els flocs de civada i les avellandes sota l'aigua durant uns segons.
Ficar dins el got de la thermomix l'aigua, els flocs de civada, els dàtils, la branca de canyella i les avellanes. Triturar durant 2min./vel.10.
Filtrar per tal de separar el líquid de la polpa. És una mica dens, no patiu, amb paciència ho aconseguireu.
Reservar a la nevera durant 4/5 dies com a màxim.
Reservar a la nevera durant 4/5 dies com a màxim.
➟ Observacions:
✎ La podeu prendre amb cafè, cacau o sola. Heu de tenir amb compte que al escalfar-la queda una mica densa, això és degut a la civada.
✎ També podeu ficar agave, stevia, o el edulcorant que utilitzeu normalment.
Aquí teniu altres begudes naturals, igual de delicioses i naturals 100%:
❤ Amb un sabor suau de civada i un toc d'avellana mmmm deliciós! ❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!