⌚ 10 minuts ♨ 1 litre
➟ Ingredients:
✓ Fulles de Maria Lluïsa (un grapat)
✓ 1 litre d'aigua mineral o filtrada
✓ Mitja llimona tallada a quarts
✓ Sucre (opcional)
✓ Glaçons (opcional)
➟ Preparació amb thermomix:
Ficar dins del got de la thermomix les fulles de Maria Lluïsa i l'aigua. Programar 8min./100º/gir a l'esquerra/vel. cullera.
Quan finalitzi el temps programat, deixar reposar durant uns 10 minuts, amb la tapa posada (infusió). Tot seguit treure les fulles de Maria Lluïsa, amb un colador o cullera, i ficar la beguda dins d'una gerra o ampolla de vidre.
Una vegada freda, hi podeu posar uns bocins de llimona, tallats a quarts, i reservar a la nevera fins que estigui ben fresqueta.
➟ Preparació tradicional:
➟ Preparació tradicional:
En un cassó posarem l'aigua i les fulles de Maria Lluïsa, dur a ebullició i retirar del foc.
Deixar reposar uns 10 minuts amb la tapa posada (infusió).
Deixar reposar uns 10 minuts amb la tapa posada (infusió).
Tot seguit treure les fulles de Maria Lluïsa, amb un colador o cullera, i ficar la beguda dins d'una gerra o ampolla de vidre.
Una vegada freda, hi podeu posar uns bocins de llimona, tallats a quarts, i reservar a la nevera fins que estigui ben fresqueta.
➟ Preparació al microones:
Escalfar a màxima potència l'aigua (500gr.) i les fulles de Maria Lluïsa en un recipient de vidre apte per a microones. Compte de no cremar-vos quan el traieu!.
Deixar reposar uns 10 minuts, tapat (infusió).
Uns dels beneficis de la Maria Lluïsa és la seva propietat DIGESTIVA. Exerceix una funció estomacal tonificant, digestiva i tranquil·litzant (estómacs nerviosos, males digestions, ardor d'estómac, nàusea...). Us deixo aquest enllaç, no deixeu de consultar-lo per que mereix realment la pena: BOTANICAL
➟ Preparació al microones:
Escalfar a màxima potència l'aigua (500gr.) i les fulles de Maria Lluïsa en un recipient de vidre apte per a microones. Compte de no cremar-vos quan el traieu!.
Deixar reposar uns 10 minuts, tapat (infusió).
Tot seguit treure les fulles de Maria Lluïsa, amb un colador o cullera, i ficar la beguda dins d'una gerra o ampolla de vidre.
Una vegada freda, afegir els 500gr. d'aigua restants i uns bocins de llimona, tallats a quarts. Tot seguit reservar a la nevera fins que estigui ben fresqueta.
➟ Propietats i Beneficis:
Una vegada freda, afegir els 500gr. d'aigua restants i uns bocins de llimona, tallats a quarts. Tot seguit reservar a la nevera fins que estigui ben fresqueta.
➟ Propietats i Beneficis:
Uns dels beneficis de la Maria Lluïsa és la seva propietat DIGESTIVA. Exerceix una funció estomacal tonificant, digestiva i tranquil·litzant (estómacs nerviosos, males digestions, ardor d'estómac, nàusea...). Us deixo aquest enllaç, no deixeu de consultar-lo per que mereix realment la pena: BOTANICAL
✎ Us sorprendrà el sabor intens que té a llimona, com a beguda refrescant és ideal. Si la noteu massa forta li podeu posar una mica de sucre alhora de servir.
✎ Podeu assecar les fulles de la Maria Lluïsa (a l'ombra) i fer-vos infusions a l'hivern.
✎ La podeu plantar en una torreta (una mica gran) i tenir-la al balcó de casa perfectament.
❤ Natural i refrescant! ❤
Sandra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!