Traductor

divendres, 26 de juny de 2015

0

[Amanida de fruita i vinagreta de gerds]


  5 minuts    2 racions

 Ingredients: 


✓ Fulles d'enciam "mezclum" 
✓ Papaia
✓ Cireres
✓ Poma
✓ Tomàquets xerri
✓ Formatge amb fruits vermells

PER LA VINAGRETA
✓ Un grapadet de gerds
✓ 2 *c/s d'oli d'oliva
✓ 1 *c/s de vinagre balsàmic (suau)
✓ 1 *c/c de sal
✓ 1 *c/c de mel

*c/c: Culleradeta de cafè
*c/s: Cullerada sopera

 Preparació tradicional:

En una safata ficarem l'enciam, la varietat "mezclum" trobo que li escau millor, però podeu posar el que més us agradi.
Per preparar la vinagreta posarem tots els ingredients en un recipient adient i ho triturarem amb el turmix de mà, ha de quedar una crema fineta. 
Netejar i tallar els tomàquets xerri, la poma, la papaia i les cireres, penseu a treure els pinyols a les cireres!.
Ara només falta ficar els tomàquets xerri, la fruita i el formatge tallat a daus junt amb l'enciam.
Servir la amanida acompanyada de la vinagreta de gerds.

 Observacions:

✎ Podeu utilitzar la fruita que més us agradi.
✎ Si no us agraden els fruits vermells podeu fer una vinagreta de mel, substituint els gerds per dues cullerades soperes de mel.
✎ Si voleu una amanida més complerta, li podeu afegir nous o pipes.
Els formatges curats o de cabra li escauen molt bé a aquest tipus d'amanides, però hi podeu posar el que més us agradi. 

  Amants de les amanides... boníssima!!!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!