⌚ 1 minut ♨ 1 ració
✓ 230gr. de kéfir
✓ 1 plàtan (85gr.)
✓ 1 *c/s de mel (5gr.)
✓ 1 *c/c de canyella amb pols✓ 1 *c/s de flocs de civada (5gr.)
*c/s cullerada sopera
*c/s cullerada de cafè
➟ Preparació amb thermomix:
Al got de la thermomix ficar tots els ingredients i programar 10seg./vel progressiva 8-10.
➟ Preparació tradicional:
Ficar tots els ingredients en una batedora i triturar durant 10 segons, o fins que estigui ben triturat.
➟ Observacions:
✎ Podeu utilitzar kéfir comercial, o fer-lo vosaltres mateixos. Per fer-lo a casa, necessiteu tenir els nòduls del kéfir. Jo el faig a casa, i com tot el casolà... és molt més bo i sense additius!.
❤ Boníssim!!! ❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!