Traductor

dijous, 19 de novembre de 2015

0

[Batut de plàtan amb kéfir]

















  1 minut    1 ració

 Ingredients:

✓ 230gr. de kéfir 
✓ 1 plàtan (85gr.)
✓ 1 *c/s de mel (5gr.)
✓ 1 *c/c de canyella amb pols
✓ 1 *c/s de flocs de civada (5gr.)


*c/s cullerada sopera
*c/s cullerada de cafè

 Preparació amb thermomix:


Al got de la thermomix ficar tots els ingredients i programar 10seg./vel progressiva 8-10.

 Preparació tradicional:

Ficar tots els ingredients en una batedora i triturar durant 10 segons, o fins que estigui ben triturat.




























 Observacions:

✎ Podeu utilitzar kéfir comercial, o fer-lo vosaltres mateixos. Per fer-lo a casa, necessiteu tenir els nòduls del kéfir. Jo el faig a casa, i com tot el casolà... és molt més bo i sense additius!.


 Boníssim!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!