Traductor

dilluns, 21 de març de 2016

0

[Beguda natural d'avellanes]



























5 min.    1 litre aprox.

Ingredients:

150gr. d'avellanes crues

1 litre d'aigua

 Preparació amb thermomix (TM5/TM31):
Ficar amb remull les avellanes la nit anterior (8/12 hores). 
Esbandir amb aigua neta les avellanes i ficar dins del got de la thermomix junt amb l'aigua. Programar  2min./vel.prog. 8-10.
Amb la ajuda d'un drap de cotó o gassa filtrar la beguda d'avellanes. 
Conservar a la nevera durant 4-5 dies.


























➟ Observacions:   

Les avellanes han de ser crues, no torrades. No cal que els hi traieu la pell, després ho colem!.

Podeu ficar edulcorants, mel, sucre, fruita seca dolça... 

Aquesta llet vegetal els hi pot agradar molt als menuts de la casa, proveu amb cola cao o nesquik, una delícia!. Jo acostumo a prendre-la amb cafè i una mica de sucre morè, però sola està molt bona.
Les avellanes, a diferència d'altres fruits secs, aporten un sabor molt intens a les begudes, proveu a combinar civada o espelta amb avellanes, només amb 5/6 en tindreu prou.



























Intensa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!