Traductor

dimarts, 29 d’abril de 2014

0

[Tomàquets xerri marinats]




 2/3 hores    2 persones

 Ingredients: 

✓ 40gr. d'oli d'oliva
✓ 1 *c/s de mel
✓ 6/8 fulles de menta
✓ Sal
✓ Pebre negre mòlt
✓ 1 1/2 all (sense el cor)
✓ 20/25 tomàquets xerri tipus pera
✓ Torradetes

*c/s: Cullerada sopera

➟ Preparació tradicional:

Netejar els tomàquets xerri i tallar per la meitat o a quarts, com més us agradi, i reservar.
Triturar o picar, utilitzant un morter o robot de cuina, la resta d'ingredients: l'oli, la mel, les fulles de menta, la sal, el pebre negre i els alls. Si no queda fi del tot tant és, no és important la textura.
Abocar la mescla d'oli damunt els tomàquets xerri i deixar marinar 2/3 hores. Jo ho vaig deixar d'un dia per l'altre i va quedar molt bo.



 Observacions:

Podeu utilitzar diferents tipus de tomàquets xerri per donar color al plat.
✎ Podeu substituir la menta per l'alfàbrega. Tot i que us recomano que ho tasteu... us sorprendrà gratament.
✎ Servir directament al plat, o damunt d'unes torrades de pa ben cruixents. 

Una combinació irresistible... Us encantarà! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!