Traductor

dilluns, 7 de juliol del 2014

5

[Cóc de pastanaga]



























50 minuts    8 racions aprox.

 Ingredients:


4 ous "M"
✓ 150gr. de sucre 
✓ 200gr d'ametlla mòlta
✓ 200gr. de pastanaga
✓ 50gr. de farina de rebosteria
✓ 1/2 pela de taronja (sense la part groga)
✓ 1/2 pela de llimona (sense la part groga)  
✓ Sucre glass per decorar 
✓ Un polsim de sal
✓1/2 sobre de llevat químic

  Preparació amb thermomix:

Pre calentar el forn a 180ºC
Ficar el sucre, les peles de llimona i taronja al got de la thmx i programar 30seg./vel.5-10.
Afegir la pastanaga, pelada i tallada a bocins, i programar 20seg./vel.5.
Afegir els ous i batre durant 5seg./vel.7
Afegir la farina, el llevat químic, la sal i l'ametlla mòlta. Programar 6seg./vel.4.
Fornejar durant 40/45min./180ºC/alçada nº 2/calor per dalt i per baix.
Una vegada fred el podeu decorar amb sucre glass.

























  Observacions:
✎ Conservació: Una vegada fet conservar dins la nevera. Consumir en 2/3 dies. 
✎ És important posar el sucre glass just abans de servir, ja que el cóc l'absorbeix. 
✎ Per aquestes quantitats he utilitzat un motlle de 18cm. També el podeu fer amb un més gran, simplement que us quedarà més baix.

 Font:
"Galetes, pastes i pastissos casolans" de Catullo UsuelliUna d'aquestes compres que fas compulsivament i que al final resulta ser una de les millors de la teva vida. Aquest llibre fa molts anys que m'acompanya i faci la recepta que faci, sempre hem dona molt bon resultat.




















❤ El cóc de pastanaga és un dels meus imprescindibles 


5 comentaris:

  1. Sandraaaaaaaa!! Aquest és un dels pastisssos de la meva eterna llista de pendents!
    Un dia una amiga en va fer un i em va encantar! I ara aquí estàs tu per recordar--me que encara no l'he fet...
    Petons guapa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nenaaa no se a que esperes!!! t'encantarà la seva textura mmm el seu sabor mmm la seva oloreta mmm, anima't dona!
      Petonets

      Elimina
  2. Me encanta!!!! Todos los postres de zanahoria en casa son un éxito, tartas, bizcochos, cupcakes. La tuya ha quedado sensacional!!

    Besos!
    http://bakelosophy.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapa!!!! parece mentira, pero con lo dulzona que llega a ser la zanahoria quedan unos bizcochos increíbles.
      Besos.

      Elimina
  3. Ooooh, el famós carrot cake!!! Jo encara no l'he fet, però n'he menjat un parell de vegades i la veritat és que m'ha encantat!!
    Petons guapa!

    ResponElimina

Gràcies per les vostres visites i comentaris!