Traductor

dilluns, 15 de juny de 2015

0

[Gaspatxo de Síndria]

  3 minuts  ♨  1.250gr. aprox.

 Ingredients: 


✓ 1 dent d'all  
✓ 250gr. de tomàquets madurs
✓ 250gr. de síndria ben dolça
✓ 30gr. de ceba dolça
✓ 30gr. de pebrot vermell
✓ 30gr. de cogombre
✓ 1 o 2 fulles d'alfàbrega
✓ 300gr. d'aigua freda
✓ 1 1/2 *c/c de sal
✓ 30gr. d'oli d'oliva
✓ 20gr. de vinagre de poma

* c/c: Culleradeta de cafè

 Preparació amb thermomix:

Ficar tots els ingredients, menys l'oli, al got de la thmx i programar 3min./vel. progressiva 5-10.
Afegir l'oli i mesclar durant 10seg./vel.6
Reservar a la nevera fins que estigui ben fresquet.

 Preparació tradicional:

Ficar tots els ingredients, menys l'oli, en un recipient adient, o en una picadora. Amb el turmix de mà o picadora, triturar fins que quedi ben finet.
Afegir l'oli i mesclar.
Reservar a la nevera fins que estigui ben fresquet.

 Observacions:

 Podeu substituir 100gr. d'aigua per 100gr. de glaçons. Però si ho feu de forma tradicional, heu tenir en compte que els glaçons són força durs, poder us convé més utilitzar aigua ben freda. Una altre opció és triturar amb 200gr. d'aigua ben freda i alhora de servir, ficar el gaspatxo dins una gerra i afegir els 100gr. de glaçons.
 Podeu afegir tots els ingredients al punt nº 1, però us quedarà el gaspatxo d'un color taronja com a mi, això és degut a la emulsió de l'oli.
 Podeu tallar síndria a daus petits i congelar. Una vegada serviu el gaspatxo als gots, afegir els daus de síndria congelats.
✎ Aquí us deixo dues receptes igual de refrescants, el GASPATXO DE REMOLATXA i el "SALMOREJO" DE SÍNDRIA, ambdues boníssimes.





















❤  Refrescant!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!