Traductor

dissabte, 5 de setembre de 2015

0

[Beguda natural de civada i avellanes]



























  5min.    500gr. aprox.

ACTUALITZADA AMB DATA 08-02-16.


 Ingredients:

✓ 1 litre d'aigua mineral d'ampolla

✓ 40gr. de flocs de civada suaus (amb remull 8/12 hores)

✓ 5/6 avellanes crues (amb remull 8/12 hores)
✓ 20/30gr. de mel (o 6 dàtils)
✓ 1/2 branca de canyella

 Preparació amb thermomix:

Esvandir els flocs de civada i les avellandes sota l'aigua durant uns segons.
Ficar dins el got de la thermomix l'aigua, els flocs de civada, els dàtils, la branca de canyella i les avellanes. Triturar durant 2min./vel.10.
Filtrar per tal de separar el líquid de la polpa. És una mica dens, no patiu, amb paciència ho aconseguireu.
Reservar a la nevera durant 4/5 dies com a màxim.


 Observacions:

✎ La podeu prendre amb cafè, cacau o sola. Heu de tenir amb compte que al escalfar-la queda una mica densa, això és degut a la civada. 
✎ També podeu ficar agave, stevia, o el edulcorant que utilitzeu normalment.

Aquí teniu altres begudes naturals, igual de delicioses i naturals 100%:

























❤ Amb un sabor suau de civada i un toc d'avellana mmmm deliciós! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!