Traductor

dilluns, 31 d’octubre del 2016

0

[Panellets de llimona i codonyat]

 1 hora   20 unitats (en funció del tamany)  

 Ingredients:

Massapà:
✓ 250gr. de farina d'ametlla
✓ 125gr. de sucre
✓ 50gr. d'aigua mineral

✓ Raspadura de 2 llimones
✓ 20/30gr. de suc de llimona 
✓ Codonyat
✓ 1 ou batut

 Preparació tradicional:

Primer de tot farem el massapà, ficant en un cassó l'aigua, la sucre, i ho portarem a ebullició, sense deixar de remenar amb una cullera de fusta.
Una vegada arrenqui el bull, enretirar del foc i afegir tota la farina d'ametlla de cop.
Remenar amb una cullera de fusta fins que veieu que està tot ben integrat i deixar reposar fins que el massapà estigui temprat o fred.
Una vegada fred el massapà, ja el tindreu llest per començar a elaborar els panellets, en aquest cas els farem de llimona i codonyat.
Pre calentar el forn a 200ºC.
Afegir la raspadura i el suc de llimona al massapà i mesclar una mica, fins que observeu que està completament integrat.
Formar boletes del mateix tamany, uns 15/20gr. aproximadament cadascuna. A mi m'agraden petits, per això les unitats finals poden variar en funció del tamany que les feu. Ficar un bocí de codonyat al mig de cada panellet i pressionar suaument.
Pincellar amb ou batut.
Fornejar durant 5/6min./200ºC/calor per dalt i per baix/alçada nº 2.

AQUÍ US DEIXO ALTRES RECEPTES DE PANELLETS:


❤ Feliç CASTANYADA!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!