Traductor

dissabte, 19 de novembre de 2016

1

[Cóc de llimona]



 45min.    10/12 racions.

 Ingredients:
✓ 4 ous 
✓ 150gr. d'oli d'oliva
✓ 250gr. de sucre
✓ La pelladura de 3 llimones (la part blanca no)
✓ 80gr. de suc de llimona
✓ 170gr. de llet
✓ 260gr. de farina
✓ 70gr. de fècula de patata o farina fina de blat de moro (maizena)
✓ 2 *c/p de llevat químic
✓ Sucre llustre per decorar

*c/p cullerada de postres

 Preparació amb thermomix (TM5-TM31):
Pre-calentar el forn a 200ºC.
Ficar al got de la thermomix la raspadura de les 3 llimones i el sucre. Pulveritzar durant 10 segons a vel/10.
Afegir la farina, la fècula de patata, el suc de les llimones, la llet, els ous i el llevat químic. Mesclar durant 30 segons a vel/5.
Pincellar el motlle amb mantega i ficar la mescla preparada.
Fornejar durant 35/40min./180ºC/alçada nº 2/calor per dalt i per baix.
Una vegada estigui fred, desmotllar i decorar amb sucre llustre.


He utititzat el motlle del Angel food cake de 23cm.


 FontFàcil y Saludable (Thermomix)


























❤ Pur vici 

1 comentari:

  1. Hola guapa. Feia temps que no venia per aquí. M'encanta aquest coc i tinc llimes. Igual em queda bé sense sucre.
    Amb el motlle, està molt lluidor- Molts besets

    ResponElimina

Gràcies per les vostres visites i comentaris!