Traductor

dissabte, 25 de juliol de 2015

0

[Crumble amb raïm negre]

















  50 minuts    6/8 racions

 Ingredients

✓ 125gr. de mantega
✓ 500gr. de raïm negre
✓ 100gr. de farina
✓ 100gr. de flocs de civada
✓ 50gr. de sucre + 2*c/s
✓ 4 *c/s de vi dolç o moscatell
✓ 1 *c/c de canyella amb pols

*c/s: Cullerada sopera
*c/c: culleradeta de cafè

 Preparació amb thermomix

Pre calentar el forn a 180ºC.
Netejar el raïm i treure els pinyols, partir per la meitat i anar ficant dins d'un motlle. Podeu ficar dues capes de raïm, ja dependrà del motlle que utilitzeu. Per últim posarem 4 cullerades de vi dolç o moscatell i el sucre (2 c/s).

























Ara prepararem el crumble, ficant dins del got de la thermomix la mantega, la farina, la civada, el sucre (50gr.) i una culleradeta de canyella amb pols. Programar 5seg./vel.5, baixar les restes de la paret i tornar a programar 3 segons més.
Ficar el crumble per damunt el raïm, ben repartit, i fornejar durant 40min./180ºC/calor per dalt i per baix/alçada 2.























➟ Observacions:

✎ Podeu utilitzar la fruita que més us agradi, sempre que sigui de temporada! com ara el raïm negre o de moscatell que és ben dolç i bo. 
✎ Podeu acompanyar el crumble d'una bola de gelat de vainilla, o el que més us agradi. És una delícia de postres, suau i gens empalagós.
No cal posar gaire sucre a la fruita ja que aquesta és dolça. Si ho preferiu no en poseu, jo només en vaig posar dues cullerades soperes rases, la recepta original en duia més.


















❤  Unes postres senzilles i boníssimes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!