Traductor

divendres, 14 d’agost de 2015

0

[Amanida de fruita amb llagostins]



























  10 minuts    4 racions

 Ingredients:

Per la salsa rosa:
✓ 75gr. de llet
✓ 150gr. d'oli de gira-sol
✓ 60gr. de "ketxup"
✓ 30gr. de iogurt natural
✓ 1/2 *c/c de sal
✓ 1/2 *c/c de pebre vermell dolç
✓ 3gr. de brandi

Per la amanida:
✓ 1 Kiwi
✓ 1 Préssec
✓ 1 Poma
✓ 1 rodanxa de meló
✓ 250gr. de llagostins cuits
✓ Varetes de surumi (3/4 paquets)

*c/c culleradeta de cafè

 Preparació amb thermomix:

Per la salsa rosa:
Pesar l'oli i reservar. Ficar al got de la thermomix la llet i la sal. Programar 30seg./37ºC/vel.5.
Programar 3min./37ºC/vel.5, col·locar el cubilet a la tapa i, amb la thermomix amb marxa, anar afegint l'oli sobre la tapa i a poc a poc, per que vagi caient lentament. Finalitzats els 3 minuts, tindrem una "lactonesa".
Baixar les restes cap a les fulles i afegir el "ketxup", el pebre vermell dolç, el iogurt i el brandi. Mescla durant 5seg./vel.5 i acaba de mesclar amb una espàtula o llengua de gat. Reservar a la nevera per que estigui ben fresqueta.

Per la amanida:
Pela i talla les fruites a bocins i reserva en un "bowl". Talla els llagostins i les varetes de surimi i afegeix a la fruita. Ja per acabar afegeix la salsa rosa reservada i serveix.

 Observacions:

✎ Podeu utilitzar les fruites que més us agradin. Amb mango i papaia està deliciós!
✎ És preferible afegir la salsa rosa just abans de servir ja que d'un dia per l'altre deix anar líquid.
✎ AQUI teniu la recepta de "lactonesa" de codonyat, i de manera tracicional, per si voleu saber com es fa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!