Traductor

dilluns, 11 d’abril de 2016

0

[Brownie d'avellanes]



























 35 minuts    8/10 racions

 Ingredients:

✓ 110gr. d'avellanes torrades
✓ 150gr. de xocolata fondant
✓ 100gr. de sucre
✓ 2 ous "M"
✓ 100gr. de mantega a tª ambient
✓ 70gr. de *farina de rebosteria

*Si no teniu farina de rebosteria fiqueu-ne de normal més dues culleradetes de postres de llevat químic.

 Preparació amb thermomix (TM5/TM31): 

Pre calentar el forn a 180ºC.
Ficar les avellanes al got i triturar 3seg./vel.5. Reservar.
Ficar la xocolata dins del got, a bocins, i programar 15seg./vel. prog. 5-10. Reservar.
Col·locar la papallona a les ganivetes. Ficar el sucre i els ous al got i programar 5min./37ºc/vel. 3,5.
Afegir la mantega i la xocolata i mesclar durant 6seg./vel.2.
Afegir la farina i mesclar durant 4seg./vel.2.
Treure la papallona i afegir les avellanes. Amb una llengua de gat o espàtula, mesclar fins que ens quedi una mescla homogènia. Ficar dins del motlle desitjat.
Fornejar durant 20min./180ºC/alçada nº 2/calor per dalt i per baix.



























 Observacions:

 El motlle que he utilitzat és rectangular i medeix 21cm (ample) x 25cm (llarg) x 3,5cm (alt).
La diferència entre la farina de rebosteria i la normal és que la primera porta llevat químic, així no fa falta ficar-ne, és més pràctic. 
Les avellanes han de quedar a bocins... no les tritureu massa!
Per servir les postres podeu acompanyar la ració de brownie d'una bola de gelat, de vainilla o panna cotta, o la que més us agradi.
  
Font: Vorwerk

He modificat una miqueta la recepta, substituint les nous per avellanes i ficant menys sucre. Si sou llaminers podeu ficar els 150gr. de sucre que porta la recepta original!.

Trobo que les avellanes li donen un gust increïble... i són de la meva terra!.



























Impressionant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!