Traductor

dimarts, 5 de juliol del 2016

0

[Arròs amb llet de coco i préssec]

52 minuts    1.200gr.

 Ingredients:

Llet de coco (1.100gr. aprox.)
✓ 1 coco natural 
✓ 1 litre d'aigua mineral

Arròs amb llet de coco
✓ 1.100gr. de llet de coco
✓ 140gr. d'arròs rodó
✓ 100/110gr. de sucre
Una branca de canyella   
✓ 1/2 pelladura de taronja
✓ 1/2 pelladura de llimona
✓ 1 préssec a bocins per acompanyar   
Canyella amb pols
Coco laminat

 Preparació amb thermomix (TM5/TM31): 

Llet de coco:
Trencar el coco i reservar l'aigua, treure tota la polpa i afegir juntament amb l'aigua, al got de la thermomix.
Programar 2min./vel.10. Filtrar la beguda de coco amb l'ajuda d'un drap de cotó o gassa i reservar.
Si la vostra polpa no arriba a 300gr o pesa més no patiu, vosaltres afegiu 1 litre d'aigua igualment. El que pot canviar, significativament, és la concentració de la beguda. 

Arròs amb llet de coco:
Passar un aigua al got de la thermomix i afegir la llet de coco, l'arròs, la branca de canyella, i les peladures de llimona i taronja. Programar 40min./90ºC/vel. cullera/gir esquerra.
Treure la branca de canyella i les peladures, amb compte de no cremar-vos! i afegir el sucre. Programar 10min./90ºC/vel. cullera/gir esquerra. Reservar en un recipient i deixar refredar, tapat amb film o tapa.
Una vegada templat reservar a la nevera, fins l'hora de servir, per que estigui ben fresquet.
Alhora de servir, en un got de vidre o motlle individual (sempre quedarà més vistós si és de vidre), ficarem 1). una capa d'arrós, 2). una capa de fruita fresca tallada a bocinets petits 3). i per últim una altra capa d'arrós.
Ho acabarem amb canyella amb pols i coco laminat.

Observacions:
Podeu ficar la fruita que més us agradi. El mango i la papaia també serien una molt bona opció, tot de sabors tropicals... una delícia.
Aquesta recepta és totalment apta per INTOLERANTS A LA LACTOSA.
Si no us agrada tant melós, fiqueu només un litre de llet.
✎ Si ho preferiu podeu substituir l'aigua per llet de vaca, i fer el procés igual. Però recordeu que ja no serà apta per intolerants a la lactosa.
Us deixo una altre recepta de BEGUDA NATURAL DE COCO.

El sabor del coco és molt sutil... sembla increïble com queda de cremós... res d'embejar a l'arròs amb llet tradicional.
Unes postres de 10 si teniu convidats! i les podeu fer amb antelació, un aspecte que SEMPRE tinc en compte.


























 Cremós i suau mmmmm 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!